حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴ Tuesday, 22 July , 2025 ساعت تعداد نوشته های امروز : 0×
مناقصه مناقصه
۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۸:۳۰
شناسه : 2025
بازدید 20
0
ضرورت ارتقای بهره‌وری آب با توسعه فناوری‌های نوین آبیاری در رفسنجان

https://ahalirafsanjan.ir/?p=2025&preview=true
ارسال توسط : نویسنده : حسین جعفری نژاد منبع : اهالی رفسنجان
پ
پ

🔰معاون وزیر جهاد کشاورزی:
ضرورت ارتقای بهره‌وری آب با توسعه فناوری‌های نوین آبیاری در رفسنجان

🔹معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: توسعه فناوری‌های نوین آبیاری، راه‌حل ارتقای بهره‌وری آب و مقابله با بحران کم‌آبی در رفسنجان است.

🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، دکتر عطاالله ابراهیمی، در حاشیه بازدید از مرکز رشد شرکت های فناور دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به اهمیت مدیریت منابع آب در کشور، اظهار داشت: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های امروز دنیا، محدودیت منابع آبی است. کشور ما نیز به دلیل قرار گرفتن در منطقه‌ای گرم و خشک و به‌ویژه استان کرمان و دشت رفسنجان، همواره با مشکل کم‌آبی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

🔹وی افزود: تنها راه برون‌رفت از این بحران، حرکت به سمت افزایش بهره‌وری و استفاده از فناوری‌های جدید است تا بتوانیم امنیت غذایی کشور را تضمین کنیم. خوشبختانه این مهم طی سال‌های اخیر در کشور ما به طور جدی دنبال شده و وزارت جهاد کشاورزی نیز توسعه سامانه‌های نوین و هوشمندسازی آبیاری را در اولویت قرار داده است. تاکنون بیش از سه میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های آبیاری نوین تجهیز شده و موضوع هوشمندسازی مدیریت آبیاری به صورت جدی در معاونت آب و خاک پیگیری می‌شود.

🔹معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، با تاکید بر اهمیت شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه تصریح کرد: در این مدت تلاش کردیم شرکت‌های دانش‌بنیان موفق را که در حوزه اجرای پروژه‌های آبیاری هوشمند فعالیت داشته‌اند، شناسایی و حمایت کنیم. شرکتی که امروز از آن بازدید به عمل آمد، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان پیشرو است که فناوری آبیاری هوشمند را در بخشی از مزارع و باغات استان کرمان اجرا کرده است.

🔹وی با اشاره به گزارش‌ها و مشاهده‌های صورت‌گرفته در این بازدید، افزود: این شرکت موفق شده است قابلیت‌های مطلوبی در زمینه بهبود مدیریت آب عرضه کند و امیدواریم با حمایت و راهبری مناسب، شاهد توسعه و گسترش هرچه بیشتر این فناوری در سطح کشور باشیم تا بخشی از مشکلات کم‌آبی در شهرستان رفسنجان و دشت رفسنجان مرتفع شود.

🔹دکتر ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: تقویت شرکت‌های فناور و گسترش فناوری‌های نوین آبیاری می‌تواند گام بلندی در جهت مدیریت بهینه آب در کشور و تأمین پایدار امنیت غذایی باشد.

خبرنگار : حسین جعفری نژاد

عکاس: رقیه حسین زاده

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.